Италианското трио Ricchi E Poveri гостува в София

Популярната италианска група Ricchi E Poveri пристига в София за своя концерт в зала 1 на НДК. Музикалното събитие ще се случи на 12 май 2009г., в рамките на ежегодния Салон на изкуствата, по покана на "АРТ БГ".

Известното трио ще изпее на родната публика хитовите си песни, популярни не само в Италия, но и в цяла Европа. Che Sara, Se M`innamoro, Mamma Maria, Sara Perche Ti Amo, Made in Italia, Cosi Lontani и много други песни от репертоара на звездното трио ще зарадват българските почитатели на италианската музика.

Ricchi E Poveri е в състав Анджела Брамбати, Анджело Сотджу и Франко Гатти. Триото е създадено през 1968г. но истинският успех ги спохожда чак през 1981 година, когато групата става популярна не само в родната Италия, но и извън пределите, чак до Латинска Америка и Азия. Хитовете им оглавяват класациите за поп музика в Италия, Белгия, Испания, Гърция, както и страните от Латинска Америка. За тотален тримф се смятат хитовете им  “SARA PERCHE TIA AMO”, следван от  Mamma Maria, продадени в милиони копия.  Групата има 15 участия в престижния фестивал "Сан Ремо", както и 25 издадени албума зад гърба си.

Сподели в: