Исторически концерт на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

5-часово зрелищно шоу с четирите култови банди

Грандиозното шоу ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието….

Концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина! Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате тук.

Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена, където ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок, и създатели на ъндърграунд културата в края на  80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни – “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Програма:

17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
20:00 – РЕВЮ
21:15 – КОНТРОЛ
22:35 – ХИПОДИЛ

Билети: он-лайн на Еventim.bg; на касата на Еventim на ул. „6-ти септември” 58, ет 1; Билетен център в НДК; Билетна каса на “Арена Армеец”; Office1Superstore; бензиностанции OMV; Orange Center; Usit Colours; Български пощи; клуб Строежа; Вастелс България; магазини Технополис; книжарница Бард.

Цена: 35 лв. за билет за терен, 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.

Присъединете се към събитието във фейсбук тук
Билети можете да закупите от тук

Организатор на събитието е SKD SOUND, a съорганизатори са екипът на STROEJA, който поема реализирането на продукцията, и REJOY.

Сподели в: