Истинското Аз и мечтаното Сега – отговорите са в "Зад воала от чужди вярвания"

На 14 септември, в 18:00 ч. в зала „Rainbowplaza“ в София ще се състои премиерата на книгата на Магдалена Попова "Зад вооала от чужди вярвания". На този ден може всеки може да постави началото на пътя към Истинското Аз и старта на мечтаното Сега.

Освен представяне на книгата, по време на събитието гостите на ще се насладят на кадифения глас на Десислава Андонова – Деси (Sentimental Swingers), акомпаниран от благозвучната китара на Антони Рикев (Tri O Five, High Time). Специален музикален гост: Алед Орду.

* * *
Живеете ли в най-прекрасното сега? Ако отговорът вие "Да", следващите редове не са за вас. Ако, обаче, се колебаете и отговорите с "Не", "Не съвсем", "Още мъничко ми трябва"…, то твърде вероятно е да ви притеснява страх от бъдещето, недостатъчност от настоящето или проблеми в миналото.

"Зад воала на чужди вярвания" показва как да намерите пътя към изхода от подобна ситуация, води към невероятно пътуване към себе си. В нея авторката ви провокира да разберете какво ви спира да бъдете най-добрата версия на себе си и споделя достъпна рецепта за промяна на света около нас, чрез лична трансформация, която всеки би могъл да направи.

Коя е Магдалена Попова?
Творец по рождение, като всички нас. Дух в човешко тяло, роден в триизмерното пространство, живеещ /досега/ в този свят с амнезия за „Дома“.

Мястото:
зала „Rainbowplaza“, ул. „АтанасДуков“№29

 

Сподели в: