Истински истории на хора за живот след смъртта

На 15 октомври 2015 излиза от печат книгата на Тереза Ченг "Има живот след смъртта". Това е първото заглавие от поредицата "Срещи с отвъдното" на издателство "Слънце"(преводач Анелия Янева, обем: 288 стр., цена: 12,99 лв.).

Откъс от книгата

Тази книга се отличава от останалите с това, че е предназначена за по-широка аудитория и съдържа истории на хора, които имат досег с отвъдното. Не е изпълнена с дълбока езотерична тематика, а напротив изключително достъпна е за всеки, който се интересува от тази "философия".

* * *
Какво се случва след смъртта, има ли задгробен живот, има ли рай, ще видим ли отново хората, които обичаме? Тереза Ченг дава отговор на големите въпроси, които всеки човек си задава в определен момент от своя живот.

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с автентични истории на хора, които са успели да се докоснат до отвъдното, зървайки „другата страна“ и са контактували с духовете на починалите си близки. Мъж вижда тъмен тунел с успокоителна светлина в края и изминава част от него по време на хирургична операция, друг попада в ярко и красиво неземно място и там се среща с починалия си баща. Разкази на медицински сестри, които свидетелстват за срещи на техните пациенти с ангели-хранители, писма с необясними знаци, даряващи утеха на близките на починалите и още много други интересни истрии са подбрани в книгата.

Тереза Ченг ни разказва за знаци, с които мъртвите показват на близките си, че не са напуснали окончателно нашия свят и че макар и невидими, продължават да бъдат около тях. Това са звуци, усещания, миризми, които по някакъв начин напомнят за конкретен починал човек.

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с десетки писма, които описват близки срещи със смъртта, които могат да ни вдъхновят и да променят живота ни. Едно въздействащо и ободрително напомняне, че ни очаква повече, отколкото сме способни да видим в момента.
 
За авторката:
Тереза Ченг посвещава 25 години от живота си на различните паранормални явления. Завършва богословие и английска филология в Кралския колеж в Кеймбридж, след което работи като преподавател и журналист. Автор е на над 20 книги за спиритизъм и езотерика, част от които са бестелъри на Sunday Times. Живее в Оксфорд със съпруга си и двете си деца.

Прочетете още:
Смърт в 5 книги

Сподели в: