Истинският господар на саваната

За любителите на животните, природата и живота е новата книга на ИК Сиела – Истинският господар на саваната, с автор Юлиян Генов. Към книгата има DVD с над 100 фото и над 50 видео филма!

Ето няколко коментара:

Винаги съм се радвал, когато открия белетристичен талант у човек, който до този момент се е занимавал със съвсем друга дейност. Възприемам го като чудо. Книгата на Юлиян Генов е буквално възхитителна… този, който се докосне до нея, ще преживее нещо незабравимо.
Владо Даверов

Защо небето над Африка е толкова високо? В никой друг континент човек не придобива това велико и малко мистериозно усещане за високо небе… Африканските записки на Юлиян Генов повдигат това небе още повече. Авторът ни води из автентичния свят на един друг материк, създаден да изненадва, стъписва и разнежва европееца.
Димитър Шумналиев

Юлиян Генов е пътувал с дъщеря си из Кения и Танзания. Но с него е имало още едно дете – самият той. Книгата е прекрасен пример, как един интелигентен успял мъж, който се превърна в символ на компютрите у нас, оставя всичко и тръгва по уникалните пътеки на героите от младостта си. От всяка страница се дочуват приглушените стъпки на ловеца Джон Хънтър, шепотът на Бернхард Гжимек край стадо слонове, тракащата под палмите пишеща машина на Хемингуей… Така че хванете за ръка хлапето Юлиян Генов. То най-добре знае как да ви преведе през земите на войнствени масаи и кръвожадни лъвове.
Степан Поляков, Травъл TV

Цена: 12 лв.

Сподели в: