Истинският вкус на шоколада

По повод Световния ден за борба с диабета и като част от Националната кампания за борба със затлъстяването екипът на шоколадова фабрика Софкао и електронно списание за модерната жена Az-jenata.com  заедно с приятели споделиха усещането, аромата и вкуса на повече от 30 вида български шоколад на специална шоколадова дегустация.

Акцент в дегустацията бяха диетичните шоколадови бонбони, които са подходящи и за диабетици и  "любовното биле“, бонбоните Кама сутра.

Централна част от събитието беше награждаването на победителките в конкурса "С вкус на шоколад", провел се на електронните страници на Az-Jenata.com между 13 октомври и 16 ноември 2008 г.

В конкурса  със свои произведения се включиха 22 дами от цялата страна. Трите най-добри разказа получиха Пакети “SPA и Wellness” процедури, осигурени от Софкао, а победителките са:

Галина Георгиева, Варна
Иринка Пенева, Плевен
Десислава Стоянова, София

Още шест участнички получиха награди от Az-jenata.com.

Всички присъстващи се включиха във викторина за шоколада и спечелиха много вкусни награди.

“Шоколадът присъства в много от нашите слънчеви спомени, той е дъхът на нашето детство. Шоколад подаряваме на хората, които обичаме. С него ние внасяме радост в сърцата на тези, за които е предназначен и най-важното от всичко е, че шоколадът дарява с хиляди усмивки хората. В него има някаква магия, някаква вълшебна сила, която не може да се опише с думи”.

Из “Сватбена романтика с дъх на шоколад”, Деница Йорданова, Русе

Сподели в: