Испанското дуо Chus и Ceballos гостува в София

На 11 юли 2008 г. столичният клуб Ескейп ще зарадва зажаднелите за испански трайбализъм с най-търсените по света иберийци Chus и Ceballos. Миналaта година двамата грабнаха приза за Best Tribal & Progressive DJ 2007 на испанското списание Deejay и се записаха в световния Top 100 на DJ Mag.  Заедно от 2002-а испанското дуо Chus и Ceballos спокойно могат да се похвалят, че са станали едни от най-престижните и успешни продуценти-ремиксатори на международната електронна сцена, познати ни днес.

Световноизвестни със запазената си марка  "Iberican sound" – възхитителна смесица от хипнотизиращи, разгорещени и съблазнителни трайбъл звуци, преплетени с брилятното използване на модерни тек елементи – неустоимото дуо е обиколило света, разнасяйки горещото си средиземноморско звучене. Бърз поглед към дискографията им не оставя съмнение защо двамата са едни от най-търсените ди джеи на планетата. Ремикси за Danny Tenaglia, Deep Dish, Madonna, Paris Hilton и Luzon са им спечелили огромна репутация в музикалната индустрия, а собствените им парчета са станали като пътеводна светлина за широк кръг от артисти, ди джеи, продуценти и фенове.

Динамичното дуо от Мадрид си е завоювало сигурна позиция сред музикалния елит с поредицата си от издания за собствения им лейбъл Stereo Productions. Като добавка към тези епични продукции Chus и Ceballos имат и много специални проекти за култови хаус лейбъли като Yoshitoshi, Shinichi, Defected… Списъкът е дълъг и предостатъчен, за да им гарантира резиденции в най-престижните клубове по света –  Stereo- Монреал, Pacha – Ню Йорк и Space – Маями.

На 11 юли гостите ще бъдат подкрепени от пловдивската легенда ди джей Pacho B от лейбълът Ellectrica.    

Сподели в: