Испанският диджей Oskar de Rivera идва в София

Топ испанският диджей Oscar de Rivera ще раздвижи позамрелия клубен живот в столицата на 4 юли 2008 г. в столичния клуб Ескейп.

През последните години  мадридчанинът е успял да стане едно от най-важните имена за лейбъла на Chus и Ceballos – Stereo recordings. Стилът му – виртуозен микс от хаус, трайбъл и електро, поднесен със заразителен испански темперамент, му  e завоювал световно признание от най-реномираните дансинги на планетата. Доказателство, за което е поканата от легендарния клуб Stereo в Монреал (собственост на David Morales).

След 17 години кариера зад пулта връх в биографията на Oscar de Rivera  бележат резиденцията му миналото лято в култовия клуб Amnesia в Ибиса и спечелването на наградата "Откритие на 2006" на испанското издание на DJ MAG.

Смуглият чаровник е записал в дискографията си проекти за световно признати денс лейбъли като Uncle P Music, Solar Recordings, Iberican Recordings и Stereo Productions. Cлед дълга ваканция от звукозаписното студио днес Oscar се е завръща към продуцирането на музика.

Сподели в: