Искрен Пецов с нов романтичен хит – "Само веднъж"

Искрен Пецов направи нов романтичен хит – „Само веднъж“. Лиричната соул R&B балада е леко встрани от обичайната стилистика на певеца – латино и денс музиката. "Само веднъж" разказва за това как поемаме в различни посоки в любовта и в живота, за една ученическа любов и среща на някогашни влюбени след 20 години. Привидно песента е посветена на искрената и чиста любов, но според музиканта става въпрос и за избора, който всеки от нас прави в различни ситуации и който определя житейския му път.

За хубавата музика, музикалния свят и животът на сцена:

„Моят живот е на сцената“ – казва Искрен. „И въпреки че живеем в динамични времена със сериозни промени в музикалния бизнес както у нас, така и по света, хубавата мелодична музика винаги ще има своите почитатели. А тя е на на живата сцена, под небето или в някой малък клуб – няма значение – светът така е устроен, че без музика не може".
През последната година Искрен, заедно с Благовест Зерлиев, познат от работата си като фронтмен на групите Акустика и Атлас, има над 60 участия на различни места и събития – концерти на площади, частни и корпоративни партита, клубове. Двамата решават да работят заедно след като преди години случайно разбират, че са страхотни фенове на Ленън и Макартни. Именно Бийтълс ги събират и вдъхновяват за една специална програма – „Ленън -Макартни Акустик“. В този така наречен трибют те представят по нов и нестандартен начин с две акустични китари песните на незабравимите музиканти от Ливърпул.

За лятото, какво предстои и шансовете да го чуете на живо:

Това лято се очертава да бъде доста наситено и динамично за певеца – освен различните благотворителни концерти, в които се включва от сърце, предстоят множество негови клубни изяви и участия в събития и фестивали предимно на морския бряг – Лозенец, Созопол, Слънчев бряг, Варна. Освен авторска музика, Искрен представя и селекция от български и световни кавъри, подходяща за различни поводи и аудитории. Стилът е поп, денс, реге, латино, рок. Да не забравяме и неговата страст към кайт сърфинга, така че не се учудвайте ако го видите да се носи над вълните в някой от по-тихите ни морски заливи…

Новият хит на Искрен Пецов, „Само веднъж“, можете да чуете тук: https://www.youtube.com/watch?v=MI7nZAMnLo4&list=UUSdV3De9sJWOY3BRulVyEYg

Сподели в: