Искате ли различен живот?

Автор на „Толкова различен живот“ е италианката Лучия Джованини – експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика. В новата й книга на български език ще научите как да преодоляваме страха и негативните емоции по пътя към мечтите си и какво правим, когато си пожелаваме по-различен живот? Лучия Джованини показва как да се променяме, за да останем верни на себе си, как да развием гъвкавостта си, без да губим посоката.

Лучия Джованини пристига в София за премиерата на „Толкова различен живот” на 29 юни от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК. Освен че ще участва в представянето на книгата, тя ще изнесе безплатен семинар на тема „Различен живот”.

* * *
Пожелавали ли сте си някога различен живот? Искало ли ви се е да имате повече свободно време, да смените работата, да се преместите в друг град? Ако можете да промените нещо в начина си на живот, поведението, характера, отношенията с другите, бихте ли го направили? Може би и на вас всичко това ви изглежда много трудно, сложно и дори невъзможно за постигане… Казвате си: „Никога няма да успея“, „Нямам достатъчно пари, време, способности, идеи…“. Ако ви звучи познато, тази книга ще ви помогне. Ако търсите конкретно решение, ако искате да следвате сърцето си, ако не знаете откъде да започнете, тази книга ще призове вашата рационалност и чувствата ви, ще ви посочи пътя за постигане на желанията ви, най-накрая ще ви предложи средства, за да изберете истински желания от вас живот.

„Уау! Това е най-вдъхновяващата и задълбочена книга, посветена на живота и промяната, писана през последните години.  Конкретни наблюдения, мъдри прозрения и неосъдителен тон, гарнирани с чудесни цитати и истории. Много въздействаща. Силно препоръчителна!"

Дерек Сивърс, автор, говорител на ТЕД, основател на Си Ди Бейби.

Книгата е от издателство "Колибри", преводът е на Иво Йонков и Елица Попова.
Обем: 360 стр., цена: 20 лв.

Лучия Джованини
Лучия Джованини, всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Затова и работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят.  През 1999 г. създава асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване, заедно със съпруга й Никола са основатели на Свободния университет по еволютивно израстване, признат от Международния институт по невросемантика и на Италианския институт по невросемантика.
Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Заслужавам най-доброто“, помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си. 

Сподели в: