"Искам всичко" – казва Доналд Тръмп в автобиографичната си книга

"Доналд Тръмп: Искам всичко" на американския журналист – носител на "Пулицър", Майкъл д’Антонио, която е на пазара с логото на издателство "Милениум", ще бъде представена премиерно на 22 ноември, от 18.30 часа, в книжарница "Хеликон" в хотел "България".

Проф. Божидар Димитров и известната журналистка и политически коментатор Нора Стоичкова ще са специалните гости на събитието. Те ще дискутират по темата за изборния успех на феноменалния милиардер и ще обсъждат историческите, политическите и психологическите предпоставки и предполагаемите следствия от управлението на Тръмп.

Преводач на книгата от английски е Мирела Бъчварова. Оформлението е на Николай Киров.

„Доналд Тръмп: Искам всичко“ разказва историята на една истинска американска икона. Мразен и харесван от милиони, Доналд Тръмп е на върха на славата вече четири десетилетия. А с впускането си в надпреварата за президентския пост в САЩ известността му продължава да расте. Никой от света на бизнеса – дори Бил Гейтс или Стив Джобс, не е успявал да задържи върху себе си вниманието на толкова голяма аудитория за толкова дълго време. Как е възможно това?

 

Отговор на този въпрос търси световноизвестният публицист Майкъл д’Антонио в своето критично изследване, посветено на феномена Тръмп. Кои са хората, оформили личността му, и как са повлияли обществените нагласи върху тази толкова спорна фигура? Изключение ли е Доналд Тръмп, или събирателен образ на една епоха, в която нарцисизмът и постоянното му натрапване са достигнали своя връх?

Сподели в: