Инди Зара с нова любов в пустинята на Мароко

Джаз принцеса Инди Зара, която ще гостува у нас на 16 октомври за невероятен клубен концерт, заснема видео към песента One Love. Нежното парче вече спечели симпатиите на публиката, а съвсем скоро феновете на певицата ще могат да се насладят и на неговото видео.

За снимачна площадка на парчето Зара е избрала природата на Мароко, която до голяма степен е вдъхновила и втория й албум „Homelend“.  Певицата споделя, че идеята за клипа е нейно дело, а самата тя била провокирана от омагьосващата атмосфера на пустинята и оазисите. Видеото ще покаже Зара в ролята на романтична и нежна богиня сред пясъците на Мароко.

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай.  Френско-мароканската сензация ще пристигне в София заедно с бенд от шест души, изявени имена от соул и джаз музиката. За предстоящия омагьосващ лайв у нас тя е подготвила много красиви изпълнения и незабравими усещания за своите почитатели.

Да чуеш Инди Зара на живо е разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго. Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена 50 лв.

Прочетете още
Интервю с Инди Зара:В албума "Homeland" събрах музиката на морето и планината

Сподели в: