Инди Зара в снимачна еуфория преди концерта в София

Френско-мароканската сензация Инди Зара, която съвсем скоро пристига у нас за завладяващ концерт на 16 октомври в Sofia Live Club, е в голяма еуфория заради снимките на песните към втория й албум „Homelend“.  В момента певицата работи усилено по визуалното представяне на диска, чиито парчета вече спечелиха феновете й.

В социалните мрежи  Зара представи интригуващ тийзър на най-новото видео към песента “Silence”, на което почитателите й  ще могат да се насладят най-вероятно още преди гостуването й  у нас.

Месец преди “Silence”, Инди Зара влезе в ролята на романтична богиня сред пясъците на Мароко за снимките на песента „One Love“, интересно какво ще ни покаже в сюжета на “Silence”?

Тийзър от официалното видео към парчето:

Инди Зара обещава концертът в София да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. Певицата ще пристигне в София заедно с бенд от шест души, изявени имена от соул и джаз музиката. За предстоящия омагьосващ лайв у  нас тя е подготвила много красиви изпълнения и незабравими усещания за своите почитатели.

Да чуеш Инди Зара на живо е разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго. Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена 50 лв.
 
Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .
 

Инди Зара с концерт в София през октомври
Инди Зара: В албума "Homeland" събрах музиката на морето и планината

Сподели в: