Импровизации с вкус на слънце и джаз от юга с Мира Кацарова и “Vuelvo al sur”

На 30 януари Мирa Кацарова ще зарадва почитателите си с концерт в Студио 5. Събитието продължава серията от концерти, посветени на последния албум на Мира – Vuelvo al Sur, който бе приет изключително добре от публиката и от музикалните журналисти в България.

Междувременно в момента певицата работи по нов проект и композиции, които ще представи в идните месеци. В Студио 5 заедно с Мира Кацарова на сцената ще бъдат Веселин Веселинов-Еко, Христо Йоцов и пианистът Мирослав Турийски, който напоследък все по-често концертира с различни европейски музиканти на международни сцени.

В края на януари музиката на Мира ще отведе всички посетители на клуба далече на юг, към родината на боса нова и нежния латино джаз. По време на предстоящия концерт публиката отново ще има възможност да усети в цялост атмосферата, която носи латино джазът, със специфичната емоционалност, естетика и заряд, съпътстващи изпълненията. Началото на вълшебното преживяване е 18:30.

По-ранният старт на събитието в Студио 5 е добра възможност то да се превърне в приятна комбинация между концерт в зала и клубно участие с уникален заряд и много скъсена дистанция между музикантите и гостите. Цената на билетите за концерта на 30 януари е 10 лв.

Сподели в: