Илюзионисти номер 1 в Русия Братя Сафронови

В магичното шоу „Мълния“ на Братя Сафронови изчезват зрители

Братя Сафронови – Илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат 9 зрители от публиката да изчезнат. Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва „Изчезване на зрители“, а създаването на подобна илюзия отнема повече от 5 години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, избрани на случаен принцип, ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „телепортират“ в другия край на залата.

Братя Сафронови споделиха, че: „Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си“. На българските зрители пожелават: „Да правят добрини и да им се случват вълшебства“.

По време на новата си мащабна продукция „Мълния“ на 11-и февруари в София, НДК зала 1 и на 13-и февруари във Варна ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като „Телепорт“, „Изчезване на зрители“, „Разполовяване“, „Горещи метални прътове“ и др.

„Горещи метални прътове“ е изключително опасен и зрелищен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време. При изпълнението му, асистентка на илюзионистите се помещава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, метални прътове. Всички декори и помощни материали се показват на зрителите подробно преди всеки номер, за да се убедят, че няма измама – само илюзия.

Братя Сафронови – Илюзионисти номер 1 в Русия, са за първи път в България, по покана на Degris Events.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния“, иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

Шоу-спектакълът „Мълния“ е подходящ и за възрастни и за деца.

Престижното списание „FORBES“ обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия“. Братя Сафронови са победители и в номинациите: „World Best big illusion“ от международния фестивал „Wizard trophy“, „Най-добро илюзионно шоу“ на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илузия“ – „Wizard trophy“.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„Ходене по стена“ – номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий.

„Опасен влак“ – номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.

„Преминаване през стена“ – номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.

„Измъкване от аквариум под вода“ – номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света.

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.

Сподели в: