Изчерпани са промо билетите за концерта на Kreator, Morbid Angel и Nile

Промо билетите за концерта на Kreator, Morbid Angel, Nile и Fueled By Fire в зала “Христо Ботев” на 19 ноември са изчерпани. Феновете на тежката музика все още могат да закупят пропуски на преференциални цени от 35 лв. до 15 юли включително. След тази дата билетите ще са по 40 лв. а в деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

Както вече беше обявено, Loud Concerts и ArtBG ще представят на българската публика може би най-екстремния сбор от групи, които обикалят Европа тази година. Немските thrash ветерани Kreator, две от легендите на американския death metal – Morbid Angel и Nile, както и младите трашъри от Fueled By Fire ще ни връхлетят на 19 ноември за огромна доза метъл.

Kreator и Morbid Angel ще са ко-хедлайнери на метъл лудницата, а преди тях на сцената на зала Христо Ботев ще се качат Nile и калифорнийските трашъри Fueled By Fire. Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла.

Концертът на 19 ноември ще е първото гостуване на Morbid Angel в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“. Немските thrash герои Kreator наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българската публика на концерта тази есен.

Билетите за концерта на Kreator, Morbid Angel и Nile са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Още на Kafene.bg:

Kreator, Morbid Angel и Nile с концерт в София на 19 ноември

Сподели в: