Изпълнителят Стоян Петров представи видеото към песента „Winners”

На 30 ноември в столичният клуб Джим Бийм певецът Стоян Петров представи пред фенове и журналисти песента „Winners” и клипа към нея. Проетът е обвързан с Фондация „ Работилница за граждански инициативи”( ФРГИ) по програма „Дъга” и има за цел да подпомага развитието на талантливи деца и младежи от малки населени места и социално слаби семейства.

Събитието стартира в 19:30 часа и събра приятели , журналисти и почитатели на Стоян. Сред гостите бяха Илияна Николова – изпълнителен директор на ФРГИ,продуцентът на Виталити мюзик Боби Иванчев,
музикалният редактор на БГ радио Анна Мария Тонкова, певицата Нора, Тома, Александър Байчев и Игор от Гласът на България, Магда, Златка, Рут Колева, Цветелина Чендова, Играта и много други познати от екрана лица.

Певецът не изневери на есктравагантната си визия, за която се погрижи стилистката Ива Филипова, която също уважи събитието. Акцент в облеклото му този път беше черен, нестандартен фраг, с който той пя на
сцената.

След като изпълни българския вариант нa песента, прозвуча и английския озаглавен „Winners”.

Във видеото участват децата Ясмин, Максим на 8 години и Аспарух на 3 години, които вече са професионални актьори. Певецът сподели, че снимките са продължили два дни, като за тях е използвана специална техника и хеликоптер за част от кадрите.

Сподели в: