Изпълнителките Тони и Рут представят съвместен музикален проект – “Break Of Day”

Две от най-талантливите и чувствени български певици се събраха, за да създадат песен, която със сигурност ще привличе интереса на слушателитe с настъпването на новата 2013та година. И това е безспорно само като се замислим кои са визитките им – Тони с песента „Всичко било е на сън” и Рут с „ Близо”.

В ролята на посланици към фондацията за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото ( И АЗ МОГА/ I Can Too), Тони и Рут се обединяват, за да създадат прекрасния проект „ Break Of Day”, който вече е на лице и тръгва по радиостанциите от днес.

Песента е вторият сингъл, който Тони дарява за целите на фондацията.

Идеята се заражда благодарение на “I Can Too”, които чувайки музиката предлагат на Тони, Рут да бъде гост вокал. Изсвирена само с една китара и глас, Рут приема предложението на Тони и дава своя принос с вълшебия си глас, който ще чуете в “Break Of Day”.

Автори на песента са популярната в Европа датска изпълнителка и писателка Тина Дико и норвежкият продуцент и китарист Мадс Хауге, познат в България като създател на големия хит “ Solumate” в изпълнение на Наташа Бедингфийлд.

Едно обещаващо начало за „Break Of Day”, чиито права са предоставени на Тони от авторите споменати по-горе. Продуценти на песента са Тони и фондация “ I Can Too”.

С настъпването на новогодишните празници беше финализирано и видеото към песента, което бе промотирано на 14-ти декември в клуб Брилянтин, София.

Сподели в: