Изпълнителите на „Аладин и вълшебната лампа” раздадоха автографи на почитателите си

Незабравим ще остане днешният спектакъл за публиката на „Аладин и вълшебната лампа”. Шестгодищната Наталия Аврамова бе обявена за приятел номер 100 на Софийската опера и балет и получи торта и покана за предстоящата премиера на детската опера „Козелът Сърдитко” от Юли Дамянов. Срещу попълнена книжка „Игра-пътешествие в чудния свят на операта” Наталия и други деца получиха специални грамоти.

По случай Международния ден на детето 1 юни Софийската опера и балет изненада всички свои най-малки почитатели, като им даде възможността да се снимат за спомен и да вземат автографи от изпълнителите на операта „Аладин и вълшебната лампа” на Нино Рота. Поздравления и цветя от директора на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов получи по случай своя рожден ден режисьорът на спектакъла Вера Петрова.

Благодарение на подкрепата на Банка „ДСК” днешното представление имаха възможността да гледат 32 деца от детското „SOS селище” в Трявна. Всяко от тях получи книга – подарък от издателство "Булвест" и издателска къща "Анубис".

На 1 юни малчуганите отново ще могат да преживеят незабравими мигове в лична среща с изпълнителите от операта „Аладин и вълшебната лампа”. Представлението започва в 16.00 часа. Сутринта първият ни оперен театър ще зарадва децата със спектакъла „Бастиен и Бастиена” от Моцарт.

Билети се продават на касата на Софийската опера и балет и на касите на EasyPay, онлайн през сайта www.sofiaopera.bg, TixGate, Eventim.bg както и в мрежата на магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ.

Сподели в: