Изпращаме 2010-а година с горещо салса парти

С горещо салса парти изпращаме 2010-а година, по предложение на организаторите Global Vision Circle. Salsa Doctors Dj Circle не е школа за танци, а формация от диджеи-латинодинозаври с вече 12-годишна история. Възникнали още преди ледниковия период, когато латиноамериканските social танци започнаха постепенно да се комерсиализират, стандартизират и в крайна сметка да заприличват на т.нар. стандартни състезателни танци, Salsa Doctors… са пазители на далеч по-непринудения дух на пионерските години, рафиниран и обогатен с повече от десетилетие танцуване и диджейска практика.

SALSAlon в клуб Funky Kitchen е материалният израз на засилената напоследък активност на Докторите. Той е място, където танцьори с отворено съзнание могат да се докоснат до атмосферата на един истински social dance* клуб, в който на предн план са човешкият контакт и общуването чрез всеки уникален танц. Танц лишен от каквото и да е напъване, състезателност или амбиции за професионализъм. Танц за момента. Тук и сега.

* Според уикипедия –„ social dance is a major category or classification of danceforms or dance styles, where sociability and socializing are the primary focuses of the dancing. Social dances can be danced with a variety of partners and still be lead and followed in a relaxed, easy atmosphere.”

Да видиш ти…

И така – 30 Декември, Четвъртък, клуб Funky Kitchen (Стефан Караджа 26), начало 21.00, вход 5

Сподели в: