Изненади за Деня на влюбените в ТБА

С една целувка и 2 билета на цената на 1 ни съблазняват от Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" в най-любовния месец февруари.

Ако 14 февруари ви изправя пред непосилния въпрос "Какво да подаря на любимия/любимата си?!", Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ви предоставя възможност за бързо и лесно решение. Една целувка пред любопитния поглед на касиерката и… един билет за двама влюбени!

В два поредни дни – 13 и 14 февруари, само срещу една целувка, може да вземете 2 билета на цената на 1 за всички постановки на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" през февруари, март и април.

В пурпурните кадифени кресла с преплетени в сумрака ръце и потънали в театрална омая, може да подарите на любимия човек не просто билет, а истинско преживяване, което дълго ще помни.
     
Постановките, в които ще разпознаете любовта, през месеца на влюбените (и не само тогава) са:

21 /вторник/ "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" ни припомня за историческата любов на самия автор на пиесата П. К. Яворов и любимата му Мина. Написана преди повече от век, историята им продължава да вълнува и събужда емоциите на зрителите.

22 /сряда/ "ОТЕЛО" ни разказва за пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Страст, Измама, Ревност…

23 /четвъртък/ "ЖАН И БЕАТРИС", е най-новият спектакъл в Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ", в който Елена Петрова и Иван Радоев ще изживеят своята съвременна приказка за любовта и парите.

Същата вечер, но на голяма сцена, ви очаква "ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК" по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко.

24 /петък/ "ЙЕРМА" ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена,  за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.

Отново в петък на камерна сцена Миракъл – "ЕДНА НОЩ С ТЕБ", където ще познаете лицата на Стефка Янорова, номинирана с ИКАР 2017 за главна женска роля, и Георги Кадурин. В една приказка за неостаряващата и незгасваща любов.

25 /събота/ "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" – комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

27 /неделя/ "ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР" е романтична комедия  с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

28 /понеделник/ "ТАРТЮФ" ви обещава истинско забавление с измамника Тартюф чиято любов е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

От Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ви очакват на 13 и 14 февруари, за да подарите на себе си и на половинката си още един незабравим момент!

Сподели в: