Измислете продължение на книгата "Островът" на Александър Секулов

Издателство „Сиела“ организира интересен конкурс, в който могат да се включат всички любители на приключенските романи. Става въпрос за книгата „Островът“ на Александър Секулов, като за написването на нейното продължение, авторът и издатеслтвото се обръщат  с писмо към читателите:

” ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО!       
Ако са ти харесали героите на тази книга, ако ти се струва, че вече ги познаваш мноооого добре, ако си преживял или можеш да измислиш място и приключения, в които да попаднат следващото лято, то седни и пиши на адрес znamkakvostepraviat@abv.bgИмето на победителя ще бъде върху корицата на следващата книга, разказваща приключенията на тези момчета и момичета. А може да се появят и нови герои, свободата да измисляш е твое лично право. Не го забравяй!”

Конкурсът стартира с излизането на книгата на 07 февруари 2011 г. и ще продължи до 07 юли 2011 г.  Голямата награда за победителя е тридневна екскурзия в Гърция през есента на 2011 г.

Ето и малко информация за „Островът“:

Разказът отвежда на малък варовиков остров в края на Егея, където три деца  плуват сред безвремието като щастливи риби. Съдбата ги изправя срещу  други конквистадори на лятото. Битката е за каменно парче земя сред морето, но и за сърцето на кралица с присмехулни очи. Всеки е сам срещу всички, а всички – заедно в бурята. Докато не открият, че любовта е остров, на който се молиш да не те открият.
 
Книгата връща напълно забравен жанр в българската литература – романът за деца, доставящ удоволствие на читатели от всички възрасти. А и книгите за деца ги четат възрастните, за да спрат времето, е написал авторът.

Сподели в: