Излъчват на живо по радиото най-масовия електронен фестивал в света – Tomorrowland

Радио NOVA, единственото ефирно радио в България, което традиционно подкрепя местната електронна сцена и излъчва пряко и ексклузивно партита от най-горещите точки в цял свят, ще направи българската публика част от най-мащабния DJ фестивал – Tomorrowland в Белгия.

За девети път най-големите световни диджеи ще пускат в красивата местност в град Бом, Белгия. Тази година в трите дни на събитието ще се включат 420 артисти на 15 сцени, с впечатляващи приказни декори и визуални ефекти. Билетите за фестивала се продават за секунди, а сред публиката – има хора от повече от 200 националности. Това прави фестивалът безспорно най-голямото международно събитие за електронна музика, а радио NOVA ще направи слушателите си част от него чрез прякото му излъчване в ефира си!

Участие в него тази година ще вземат Armin van Buuren, Carl Cox, Eric Prydz, Sven Vath, Loco Dice, Tiesto, Avicii, Richie Hawtin, David Guetta, Axwell, Jamie Jones, а българското присъствие идва с DJ KiNK.

Радио NOVA ще излъчи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg най-интересното от Tomorrowland в петък 26. 07, събота 27. 07 и неделя 28. 07 от 20 ч.

Повече детайли очаквайте в ефира на радио NOVA и на официалната Facebook страница. JUST LISTEN!

Сподели в: