Излъчват концерта на Металика на живо през сателит

Голямата Четворка, Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax ще покажат своето историческо изпълнение заедно на Sonisphere на целия свят, като го излъчат през сателит в кино салоните по цялата планета в едно уникално HD кино събитие!

За голямото концертно кино Четворката избра именно нашата дата – 22 юни, Национален стадион Васил Левски, София, България!!! От тук те ще покажат метъл силата си на целия свят! А ние ще взривим света с фенска мощ като никога досега!

Четирите легендарни банди са създатели на тогава ъндърграунд траш метъл движението, които от 80-те до днес доминират в света на метъла с продажби на милиони копия от своите албуми и препълнени зали и стадиони по целия свят. Въпреки голямото очакване и желание на феновете, тези музикални гиганти никога до този момент обаче не са свирили заедно на една сцена.

Легендата ще се случи на 22 юни, на шоуто част от Sofia Rocks Powered by Sonisphere в София, България! Шоуто на този ден ще се излъчи в над 800 кино салона в Европа, Щатите, Канада и Южна Америка. Малко по-късно ще има прожекции още в Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия.

Билети за тези прожекции влизат в продажба на 28 май на съответните каси на кината, както и тук: www.thebigfourlive.com.
Ние обаче ще се видим на Националния стадион, където заедно ще докажем на света, че България е солидна рок сила и нашите фенове са най-верните и най-шумните!
Ето какво казват и самите музиканти от Голямата Четворка за предстоящите исторически мигове:

Lars Ulrich от Metallica: “Кой би си помислил преди повече от 25 години, че Голямата Четворка на траш метъла не само все още ще е наоколо, ами и че ще е по-популярна отвсякога? Че ще прави концерти заедно? На стадиони в цяла Европа? А на всичкото отгоре и че всичко това ще се прожектира в кино салоните на High Definition??!!). Правим го, дръжте се!”

Китаристът на Anthrax Scott Ian: “Мамка му, не стигаше, че е толкова яко, че забиваме заедно цялата Голяма Четворка, ами сега ще ни дават и в кината! Метъл в кино салоните, евала! Неописуемо е колко много значи това за метъл общността по целия свят. Купете си билети и се подгответе за хедбенгинг!”

Kerry King от Slayer: “Не мога да повярвам, че това не се е случило преди 15 години! Феновете най-накрая ще получат това, което искаха. И мисля, че това е зверовито страхотно!”

Dave Mustaine от Megadeth: “Магнитудът на това събитие все още не е изчислен точно. Ужасно съм развълнуван да знам, че хората по цялата планета ще могат да отидат в кино салоните и да преживеят най-великия лайн-ъп възможен в цялата световна история на хеви метъла!”

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL се организира от Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам
22-23 юни 2010
Национален стадион Васил Левски
Билети: в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Сподели в: