Изложение показва симбиозата на дигиталния свят с последните печатни технологии

Светът на дигиталния свят в симбиоза с последните печатни технологии – това показва изложението COPI`S – Communication Art Print Image Sign. Провежда се от 16 до 18 октомври в Интер Експо Център – София.

B2B форумът регистрира рекорден интерес сред специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама. Отново сред изложителите са фирми, които пропуснаха 5-6 издания. Позиционирайки се като най-силно в областта си изложение в страната, COPI`S привлича интереса на повече участници и на все повече български и чуждестранни посетители.

Специализираното изложение се очаква да бъде посетено от архитекти, проектанти, бранд мениджъри, дистрибутори и маркетолози, рекламни специалисти, производители на рекламно-информационни елементи и медия агенции. Събитието провокира интереса и на производители и търговци в различните браншове, заради разнообразието на възможности за бизнес срещи и обмен на идеи.

Посетителите ще могат да видят демонстрации на последните модели широкоформатни принтери и тенденциите в печата върху текстил, ламиниране на платнища за камиони с течен ламинат и възможностите на латексовата технология за печат. Освен на производителите, тази година силно е присъствието и дистрибуторите на машини и технологии за дигитален широкоформатен печат, медии и мастила. Сред изложителите на форума са и компании за визуални комуникации, както и фирми занимаващи се с промоционални продукти и сувенири.

Интересна ще е и съпътстващата програма на COPI`S. Сред акцентите са конференцията „Ден на печатните технологии в съвременния свят – оттук накъде?“, изложба „Форум рекламна фотография“ с творби на изявени български модни фотографи, както и изложба „Избрано от фонда на Международното триенале на сценичния плакат“. Лекцията "Персонализация и дигитален принт" ще е придружена с изложба – реални примери на приложение на дигитален принт върху текстил. Семинарите „Интелектуалната собственост – управление и защита на авторските права в сферата на визуалните изкуства“ и „Артмениджмънт в рекламния бизнес“ се очаква да предизвикат голям интерес от страна на посетители и изложители.

Входът за COPI`S, включително и за семинарната програма е свободен, срещу регистрация, а работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък (16, 17 и 18 октомври).

Последвайте COPI`S във Facebook и се присъединете към събитието в Google+.

Сподели в: