Изложение Арт хоби шоу в НДК

От 26 март до 1 април в НДК, мраморно фоайе, ще се проведе второто изложение Арт хоби шоу. Това е търговско изложение за творческия сектор. Доставчиците на материали и продукти за приложни изкуства, занаятчийство, хоби и текстил получават чудесна възможност да покажат своите стоки и изделия на многобройната ни и разнолика аудитория.

Арт Хоби Шоу е цветно, завладяващо и артистично събитие за творци и ценители на красотата в ръчно изработените творби, накити и декорации.

Официалното откриване ще се състой в сряда 26-ти Март от 11:00 до 19:00 ч. , а всеки следващ ден до 1-ви април включително работното време ще бъде от 10:00 до 19:00 ч.

"Крафт индустрията носи огромни приходи и е много развита в Западна Европа и Америка. В България навлиза преди 3-4 години. Много специалисти се опитват да обяснят възхода на крафт индустрията дори и по време на световна икономическа криза. Едно от обясненията е, че хората осъзнават колко важна част от битието ни е творчеството – като процес на създаване, а не толкова като краен резултат. Този тип творене замества психотерапиите в нашето забързано и стресово ежедневие. Във времената, в които има специалисти за всичко, изведнъж се оказва колко е важно и здравословно все пак да създадем нещо със собствените си ръце – дали ще изплетем пуловер на детето си, ще направим сами поканите си за сватбата или ще създадем своето уникално бижу, чувството е еднакво удовлетворяващо." – споделят организаторите.

Изложението Арт хоби шоу се организира едновременно със СТРОЙКО 2000 – най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България вече 20 години.

Сподели в: