Изложба на Стефан Василев в SOHO

На 22 март SOHO представя дебютната фотографска изложба на Стефан Василев"Urban Saints".

SOHO отново зарежда стените на зелената къща с храна за душата, този път под формата на фотографии – авторът е Стефан Василев, който ще представи проекта си Urban Saints. Той представлява портретна серия от фотографии на красиви дами, запечатанa на фона на характерни за идеята и визуално подобни локации. Проектът е израз на нещо много лично и специално, което всеки креативен човек търси – миговете, които те предизвикват, вдъхновяват, зареждат с енергия, откривайки стойностни и смислени неща. До момента е заснел над 120 фотографии, като идеята му е да не спира, докато някой ден не снима последното подходящо и достъпно за него място.

В SOHO ще имате възможност да разгледате селекция от фотографии, представяща възможно най-пълно идеята и вдъхновението на автора, което влага в безкрайната си поредица от портрети на интересни и завладяващи образи.

Повече за Стефан Василев можете да откриете в портфолиото му тук. Изложбата "Urban Saints" можете да разгледате в арт коуъркинг пространството SOHO на ул. Искър # 4, всеки делничен ден от 9 до 19ч. между 22 март и 5 април.

Информация за автора:
По професия графичен и бранд дизайнер, Стефан Василев се занимава от 15 години с креативна работа, част от която е представяна в изложби, дизайн публикации и книги. През по-голямата част от професионалния си път е работил в рекламни агенции и дизайн студиа, а от няколко месеца e на свободна практика. Преди около 5 години се увлича по фотографията и започва да експериментира с идеи и техники, опитвайки се да намери посока, в която да се чувства комфортно, докато изразява себе си. Лично предизвикателство за него е кампанията за отпечатване на фото-книга, плод на целеустремеността и вдъхновението му от една страна и твърдоглавостта и упоритостта му от друга.

Информация за SOHO:
С уютната си атмосфера SOHO добавя нов нюанс към дефиницията за арт коуъркинг пространство. Разположената в центъра на София красива зелена триетажна къща е дом на сходно мислещи креативни професионалисти, които получават много повече от работно място – те имат не само свободата да творят, но и възможността да oбменят помежду си. SOHO развива дейността си и в още две направления – подготовка и провеждане на широк спектър от културни и професионални събития, както и подпомагане на организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

Събитие: SoEXHIBITION: Urban Saints
Дата: 22.03.2017
Час: 19:00 – 21:00
Място: SOHO, ул. Искър #4, София 1000
Вход: свободен
Линк към събитието във Facebook тук.

Сподели в: