Изложбата "Изящна и огнена" - сияен и темпераментен празник за сетивата

Kafene.bg | 03.12.16

 Изложбата
Първата вечер на месец декември се превърна в истински празник за многобройните гости на откриването на новата изложба на Александрина Караджова, състояло се в артистичното пространство на галерия The Art Foundation. След тригодишно отсъствие от българската арт сцена, художничката се завърна със силна и завладяваща самостоятелна изложба, която покори ценителите с деликатност, харизматичност и страст.

Десетки почитатели на Acrista магията от сферата на бизнеса, медиите и изкуството, изпълниха пространството на The Art Foundation, за да се насладят на нежните и пламенни маслени платна, включени в експозицията и възторжено се потопиха в свят на ефирност, интимност и стихия.

Вечерта на откриването на изложбата Александрина зарадва гостите си и с новия Acrista арт каталог, който освен маслени картини, съдържа и нейни стихове, импресии, размисли за процеса на рисуване и снимков материал от ателието, в което работи.

Магнетичните образи от картините провокират вълнуват със силата си - съчетание от деликатност и дързост, присъща за жените и ще могат да бъдат почувствани от всеки посетител на галерията до 5-ти декември.
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Единственото щастие е стремежът ни напред.

    Емил Зола

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker