Излиза нов албум с най-големите хитове на Мадона

Поп иконата Мадона, поставила рекорд от 37 хита в топ 10, както и седем №1 албума (включително последните четири) в Billboard, отново дава възможност на феновете си да „отпразнуват” музикалните й постижения. Warner Bros. Records официално потвърди излизането на уникалната компилация от най-известните й песни на 28 септември 2009г.

Всяко едно от парчетата са презаписани и подбрани от самата Мадона и феновете й. Хитовете обхващат цялата кариера на Материалното момиче, сред които “Everybody”,   “Express Yourself” , “Vogue” и “4 Minutes”. Албумът “Celebration” ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-та, така и на единичен носител. Към компилацията ще излезе и DVD, което ще включва най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега.

Албумът ще включва и две нови песни, наскоро записани в Ню Йорк. Първият, също озаглавен „Celebration” е копродукция на Мадона и Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold) и е планиран за радио ротация от 3 август. Клипът към песента е сниман в Милано и е режисиран от дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund (“Ray of Light”). От днес (24 юли) по клубовете ще се завъртят няколко денс ремикса на новия сингъл “Celebration”.
Обложката е дело на уличния поп художник “Mr. Brainwash”, който е известен с „тоталното префасониране на модерни културни икони”.

Мадона, имаща зад гърба си множество награди Грами, над 12 №1 сингъла, поставила рекорди в най-престижната класация зад Океана Billboard, е един малкото артисти с близо 30-годишна музикална история. Поп звездата ще зарадва и българските фенове с концерта си в София на 29 август 2009г. на Национален стадион "Васил Левски".

Сподели в: