Излиза новият дуетен албум на Барбара Стрейзънд

На 16 септември ще се състои премиерата на новия албум на Барбара Стрейзънд, озаглавен “Partners”. Албумът включва 12 изключителни дуета на легендарната певица с някои от най-великите изпълнители на нашето време.  У нас “Partners” ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Първите три сингъла от проекта са “New York State Of Mind” с Billy Joel, “The Way We Were” в дует с Lionel Richie с и “It Had To Be You” с Майкъл Бубле.

В това невероятно музикално пътешествие се включват още “Come Rain Or Come Shine” – дует с John Mayer, „What Kind Of Fool” – дует с John Legend, “People” – дует със Stevie Wonder, “I Can Still See Your Face” – дует с  Andrea Bocelli, “Evergreen” с Babyface и първият студиен дует на Стрейзънд със сина й Jason Gould на песента “How Deep Is The Ocean”. В албума е включен и спиращият дъха виртуален дует на “Love Me Tender“ с Elvis Presley.

По време на цялата си забележителна кариера, Барбара Стрейзънд многократно споделя сцената под светлините на прожекторите, за да създаде някои от най-запленяващите дуети в музикалната индустрия. Повече от шест десетилетия, тя е водена от безпогрешен усет към избор на песни и творчески колаборации – в студиото и в концертната зала.

Барбара Стрейзънд е най-продаваната изпълнителка за всички времена и единствената жена във вечната класация Топ 10 на най-продаваните артисти с продажби от над 72 милиона копия. Стрейзънд е единственият звукозаписен артист с #1 албуми в 5 последователни десетилетия и  притежава 51 златни албума, 30 платинени и 13 мулти-платинени. Дискографията й се допълва от 8 златни DVD-и албума, 6 платинени и 3 мулти-платинени.

Сподели в: