Излиза "Малка зелена книга за постигане на своето"

Предстои премиера на „Малка зелена книга за постигането на своето” – вторият бестселър на Джефри Гитомър, едно от най-големите имена в съвременната маркетингова история, наричан в цял свят Гуруто на продажбите. Книгата ще бъде официално представена на 30 март 2010 година от 17:00 часа в книжарница „Хеликон”, на бул.”Цар Освободител” 4, (фоайето на гранд хотел „България”).

Джефри Гитомър е автор на десетина заглавия, преведени на 14 езика и тиражирани в милиони екзепляри по целия свят. Има куп е-книги, неизброими видео и аудио записи, изнася над 100 презентации годишно, както публични, така и пред служители във водещи световни корпорации.
Текстовете, които Джефри Гитомър публикува в сайта www.gitomer.com, са препечатвани в най-големите американски и европейски бизнес издания. Той е издател на седмичното онлайн списание Sales Caffeine, което има около 250 000 абоната. Президент и основател е на сайта www.trainone.com, специализиран в обучение в продажбите, печелене на лоялността на клиентите и личното развитие.
Всичко това Джефри Гитомър изгражда върху една мисъл: „Хората не обичат да им продават, но обожават да купуват!”

На 28 май Джефри Гитомър пристига в България, за да изнесе целодневен публичен семинар, който ще събере в зала 1 на НДК над 1500 бизнес лидери и експерти. До тогава издателство „Изток Запад” ще издаде и още два негови бестселъра: „Малка златна книга на ДА!-нагласата”. и „Библия на продаването” – класика в жанра на търговията.

Сподели в: