Излезе фентъзи сагата "Светът на огън и лед" от Джордж Р. Р. Мартин

"Светът на огън и лед" (Издателство "Сиела") е епично въведение в най-разнообразната и интересна фентъзи сага на всички времена – Песен за огън и лед. 
Подгответе се за вълнуващи описания на епични битки, смели завоевания, дръзки бунтове и горчиви предателства.
 
Тук са събрани познанията, схоластичните догадки и фолклорна мъдрост на майстери, септони, майги и певци. Хрониката се простира от Епохата на зората до Епохата на героите, от идването на Първите до пристигането на Егон Завоевателя, от създаването на Железния трон до Бунта на Робърт и краха на Лудия крал Ерис Втори Таргариен. Описани са всички събития, довели до „съвременните“ борби между Старк, Ланистър, Баратеон и Таргариен в поредицата Песен за огън и лед и сериала на HBO, Игра на тронове.
За да систематизира огромното количество информация, Мартин е обединил сили със създателите на известния фен-сайт Westeros.org – Елио М. Гарсия-Младши и Линда Антънсън.

Това е богато илюстровано издание, съдържащо повече от 170 художествени цветни изображения, карти и родословни дървета, което ще ви разкрие пълната история на Седемте кралства, Валирия, Свободните градове, Иб, Летните острови и други земи, които са само споменати в предишните книги на Мартин.
Светът на огън и лед е задължително четиво за всички почитатели на творчеството на Мартин и твърдо доказателство, че перото е по-могъщо от вихър от мечове.

АвториДжордж Р. Р. Мартин, Елио М. Гарсия-Младши и Линда Антънсън
Страници – 336
Преводач – Емануил Томов
Цена – 39 лв

Само тук може да прочетете пълната история на Вестерос, Есос и Свободните градове

Стотици страници нов материал, написан от Джордж Р.Р.Мартин специално за тази книга

Сподели в: