Излезе видеото към песента „Втори опит” на Стелияна Христова

Стелияна Христова е готова да зарадва почитателите на съвременната поп музика със своя втори сингъл. След като премиерата на песента, озаглавена „Втори опит” се състоя, феновете затаиха дъх да видят видеото към нея.

Новият сингъл представя младата звезда в нова музикална светлина. За първи път българските зрители ще видят Стели като разкрепостена млада дама, която не се страхува да рискува в любовта. Освен със закачлив текст, „Втори опит” грабва и с горещ денс саунд.

„Доволна съм, че експериментирам с ново звучене. Мисля, че това е стил, който много ми подхожда и вярвам,че ще се хареса на много хора на моята възраст. По-голямата част от следващите ми нови песни ще бъдат с подобно звучене – по-бързи, ритмични и жизнерадостни”, споделя Стелияна.

Създателите на песента са един от най-успешните британски продуценти – Si Hulbert (One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Gabriellа Cilmi, Ceelo Green, Flo Rida, Light Bulb Thieves, Bob Sinclar, Mutya Buena) и холандският продуцент и изпълнител Allan Eshuijs (Cascada, Yvonne Catterfeld, Ch!pz, Sandy Molling). Автор на българския текст е Лора Димитрова, а по аранжимента са работили подгласничката на Стели в „Гласът на България” Невена Колева и творческият й партньор Велизар Ангелов (a.k.a Apo&Nevena).

Припомняме ви, че Стелияна Христова набра популярност, спечелвайки музикалния формат „Гласът на България” по bTV. В шоуто изпълнителката не само изуми треньорите и зрителите със своя талант, но и грабна заслужена победа чрез своята дълбока емоционална изповед – баладата „Пътят”, която впоследствие покори ефира и класира Стели на финала на конкурса Българската Песен за Евровизия 2012. Като допълнение, тази година изпълнителката получи номинация за отличието Дебют на Годината в годишните музикални награди на БГ Радио.

Сега Стелияна, първият български изпълнител продуциран от музикалния гигант Universal Music, работи активно по дебютния си албум, който се очаква да излезе през септември.

Сподели в: