Извънземната програма на "Большой московский цирк" печели президентски овации

Президентът на Русия – Владимир Путин – присъства на представлението  „UFO” на „Большой Московский Цирк” в Москва. Възхитен от зрелищното шоу с изпълнение на номера на ръба но човешките възможности, Путин поздрави артирстите.

В личен разговор с танцьора със специфични потребности, закрил параолимпийските игри в Сочи – Виктор Кочкин, Путин каза: „Браво момчета! Никога не се отчайвайте, вървете само напред без притеснения.“

„Тези негови думи ни вдъхновиха в стремежа ни да постигаме повече успехи в живота. Ако човек е достатъчно упорит, може да изуми цялата планета със способностите си”, сподели Виктор Кочкин след срещата си с руския президент.

Московският цирк пристига в България за двучасово шоу. Представленията са на 5 март в София, „Арена „Армеец“ и на 8 март в Русе в „Булстрад „Арена“.

От Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит. Необходими са два дни строеж за техническото изпълнение на грандиозните представления.

Братята Асколд и Едгар са циркова династия Запашни, основала „Болшой Московский Цирк“. Те наричат себе си „абсолютни лидери“ по продажба на билети в Русия, предполагат и в света. Броят на зрителите им за една година е близо 700 000 души. Освен, че са в Топ 100 на руския „Форбс“ за най-богати хора, двамата са режисьори на най-новия спектакъл на „Болшой Московский Цирк“ – UFO.                                   

Сподели в: