Известни диджеи щурмуват София за рождения ден на лейбъла Ninja Tune

По-малко от десет дни остават до честването на 20-та годишнина от основаването на култовия музикален лейбъл NINJA TUNE в България. По покана на EventEase на 24-ти февруари (четвъртък) в София ще пристигнат руски и американски “нинджи” от лейбъла –  Dj Vadim, Daedelus и TokiMonsta.

Партито, първоначално замислено да се състой във Военния клуб, ще се проведе в новооткрития клуб MIXTAPE 5, намиращ се в подлеза под Моста на Влюбените, НДК. Това ще позволи на организаторите да предоставят на ценителите на лейбъла, по-продължително музикално изживяване и по-комфортна обстановка за парти. Клубът е с капацитет от 700 човека.

Всички закупени билети ще важат без презаверка!

Партито ще стартира в 20:00 часа с подгряващ сет на български DJ, чието име ще стане известно в началото на следващата седмица. От 21:30 е лайвът на TokiMonsta, след което Daedelus ще излезе на сцената с чудатите си синтезатор и семплери за да представи пред българската публика новия си албум „Bespoke“, който Ninja Tune ще издаде през април.

Емблематичният хип-хоп и фънк ди-джей DJ Vadim ще поведе гостите в нови музикални измерения след 23:30 часа, чак до когато той прецени да спре, а събитието ще приключи със сет на български диджей в ранните часове на 25ти февруари.

Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на  EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др). Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25 лв.

Възрастово ограничение: 18+

Сподели в: