Изалин Калистър ще загрее днес публиката с карибски ритми

Горещи ритми и много настроение очакват посетителите на концерта на Изалин Калистър в зала България днес от 19 ч. За първи път карибската дива, наричана от критиката – Кралица Изалин, ще пее и танцува за българските любители на латино и афро ритмите.
  
Изалин Калистър е истински представител на карибската култура. Тя притежава всичко онова, което човек очаква да види от тази екзотична част на света – кадифен глас, излъчващ сила и топлота, матова кожа, грациозност и нежност. Изалин завладява публиката с непознатия си стил, смесвайки игривите и пулсиращи звуци на популярните в Африка и Карибите латино ритми – калипсо, сока и меренге с умерена доза евро-поп звучене. Тя има изключителната дарба да остане вярна на своите корени и едновременно да звучи модерно. Нейната темпераментна музика звучи ту чувствено и лирично, ту палаво и закачливо и омайва слушателите навсякъде по света.

 Албумите й се издават в 40 страни от най-големите звукозаписни компании. Песните й са като наелектризиращ коктейл, като гореща вълна. Сред музикантите от нейния бенд е артистичната и грациозна тъмнокожа Джованка Остияна – певица, актриса и модел. Българските зрители ще се очароват от емоционалните им ритми, от експресивните танци. Те ще изживеят радостта да пеят с Изалин „Kanta Hélele" и ще запазят красотата от това изживяване завинаги в сърцата си.

 „Kanta Hélele" е името на последния й албум. За него тя казва: „Kanta Hélele" е израз на любовта ми към живота, на оптимистичната ми природа и на голямата ми любов. Там са всички онези меланхолични, мелодични и ритмични мелодии, идващи от горещата ми родина, от самото ми сърце.

Билети се продават на касата в зала България и мрежите на Тикетстрийм и Ивентим.

Повече информация може да намерите в офицалния сайт за концерта www.izaline.bgsoundstage.com

Сподели в: