Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 1 – по кината от 21 ноември

На 21 номеври по кината и 4DX тръгва "Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 1". Българската премиера излиза заедно със световната.

Синопсис:
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1
Участват:  ДженифърЛорънс, ДжошХъчерсън, ЛиъмХемсуърт, ЕлизабетБанкс, Джулиан Мур, УдиХарелсън, ДоналдСъдерланд, СтенлиТучи, Сам Клафлин, Натали Дормър и ФилипСеймурХофман
Режисьор:    ФрансисЛоурънс
Продуцент:    НинаДжейкъбсън и ДжонКилик

Световният феномен „Игрите на глада“ продължава да подпалва света с „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“, която пренася Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в Окръг 13 след като буквално унищожи Игрите. Под ръководството на президент Коин (Джулиан Мур) и съветите на доверените й приятели, Катнис разперва крила в битка за спасението на Пийта (Джош Хъчерсън) и нация, разтърсена от нейния кураж. „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ е режисиран от Франсис Лоурънс и продуциран от студиото на Нина Джакобсън Color Force в партньорство с продуцента Джон Килик. Лентата е базирана на третата част от трилогията на Сюзън Колинс, която е продала повече от 65 милиона печатни копия само в САЩ.

Прочетете още:
Представят основния трейлър на "Игрите на глада: Възпламеняване" на фестивала Comic-Con

Сподели в: