"Игрите на глада: Възпламеняване" излиза на голям екран на 22 ноември

Филмът "Игрите на глада: Възпламеняване" излиза на голям екран премиерно на 22 ноември в IMAX и 4DX. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс. Продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик. Участват актьорите:

Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс, Лени Кравиц, Уди Харелсън, Доналд Съдерланд, Стенли Тучи, Стефани Ли, Алън Ричсън, Мария Хауел, Роджър Митчъл, Бруно Гън, Мита Голдинг, Лин Коен, Джоана Мейсън, Аманда Плъмър и Филип Сеймур Хофман

Синопсис:
Във втория филм от трилогията „Игрите на глада“ по едноименния роман на Сюзан Колинс – ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване, Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома  като победители от  74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи на Панем.

По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

За тези от вас, които искат да си припомнят първия филм от трилогията "Игрите на глада", имат шанс да го направят на 21 ноември от 21:00 ч. в кина Cinema City.

Сподели в: