Игра по план по кината от 21 март

От 21 март по кината тръгва комедията "Игра по план" с участието на Дуейн „Скалата” Джонсън, Кийра Седжуик и др. Режисьор е Анди Фикман. Филмът е заснет по сценарий на Никол Милард и Анди Прайс

Куотърбекът по американски футбол Джо Кингман (Дуейн „Скалата” Джонсън) е заклет ерген, който живее живота на мечтите си – той е богат, известен и голям купонджия, а отборът му  «Бостън Ребълс» има възможността да спечели шампионската титла. Но този живот изведнъж се променя, когато на прага на дома му застава 8-годишната му дъщеря Пейтън (Мадисън Петис).

Сега по време на най-важния етап в кариерата си, той трябва да се преквалифицира в образцов татко и да се научи да съчетава своите тренировки по футбол с уроците по балет, приказките за лека нощ и куклите на дъщеря му. Не по-малко объркана е и агентката на Джо – Стела (Кийра Седжуик), която също като него е оперирана от родителски способности. Въпреки многобройните неволи, които обикновено сполетяват всеки нов баща, Джо осъзнава, че в живота има много по-важни неща от парите и хилядите боготворящи го фенове – а именно любовта и грижите на един много малък, но пък най-специалния за него фен – дъщеря му.

Сподели в: