Играят "Вражалец" за 111-ти път

Комедийната постановка "Вражалец", която бързо се превърна в любима на публиката, ще се играе за 111-ти път в театър "Сълза и смях" в София на 15 април 2009г.

Пиесата "Вражалец", която е дело на частна театрална формация „Мелпомена”, е по текст на Ст. Л. Костов и под режисурата на покойния Георги Стоилов. Любомир Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Светлана Бонин и Десислава Бакърджиева са актьорите, които за трета поредна година взривяват от смях многобройната публика на Драматичния театър в София и салоните в провинцията.

На 13 май (сряда) 2009г. „Мелпомена” гостува във Варна с две представления на „Вражалец” във Фестивалния комплекс. Театърът в момента се подготвя за традиционното си лятно турне, което ще започне на 24 юни и ще премине през Варна, Бургас, Несебър и Тополовград. Водят се преговори и с градовете Влас, Созопол, Каварна, Шумен и други.

Благородният испанец” от Съмърсет Моъм с режисьор Велко Кънев е другата постановка на „Мелпомена”, която не слиза от афишите. Пиесата ще се играе в "Сълза и смях" на 22 април (сряда) от 19 часа.

***

Димитър Рачков и Любо Нейков ще разсмиват варненци  

Сподели в: