Играта „Лов на книги” започва

Някъде из Софийските ловни полета има скрити съвсем истински книги и всичко, което трябва да направиш, за да станат твои, е да ги намериш! Периодично ще бъдат пускани нови снимки-улики, които ще те насочват по-конкретно към мястото, където е скрита книгата, съобщиха от книжарници "Сиела".

Желащите да участват трябва да следят страницата на „Лов на книги” – http://www.facebook.com/LovNaKnigi. Там може да прочетат предположенията на други участници и да питат за насоки, както и да видят нови улики.

Победителите, открили книги, участват в тегленето на специалната награда, четец за електронни книги. За целта просто трябва да се свържат с организаторите на телефон 02/9709326, на shop@ciela.com или във Фейсбук, да разкажат как са намерили книгата и да представят картонче с печат, което е скрито в пакета.

Организаторите припомнят, че не носят отговорност за действия, които биха могли да доведат до нараняване, при търсене. „Лов на книги” се организира от електронна книжарница Ciela.com и фотографа Манол Дончев, с подкрепата на електронна книжарница Vivabooks.

Сподели в: