Играй и учи, докато се храниш – безплатен английски за деца

На 22 март започва, програмата ADVANCE in Life. Темата ще е „Време за хранене! Готови! На масата!“. Входът е свободен, но изисква предварително записване. Занятията ще се проведат в парти зоната на ет. 3 в Сити Център София. Програмата е разделена на три модула:

от  11:30 до 12:50 за деца между 5 и 6 години
от 13:30 до 14:50 за деца между 8 и 9 години (2-ри и 3-ти клас)
от 16:00 до 17:20 за деца между 7 и 8 години (1-ви и 2-ри клас)

Още за инициативата:

Знаят ли децата ви английски? А лесно ли ги приучихте на добри маниери по време на хранене? Ако се чудите какво общо има между двата въпроса, то тогава елате в Сити Център София в събота и разберете по време на безплатните програми ADVANCE in Life.
 
Децата обичат да играят, едва ли има нещо по-естествено от това. Обикновено, времето за игра предоставя на малчуганите възможности да научат различни неща – да се развиват емоционално; да придобият социални умения и т.н. В игрова ситуация всичко изглежда забавно, особено когато става дума за усвояване на чужди езици.

Именно, за да стимулират децата да научат повече, Сити Център София и образователен център Advance стартират програмата ADVANCE in Life. Това е интегрирана част към обучението по английски език и цели да помогне на всеки оучаващ се при постигането на собствено личностно развитие и напредък. Основната й част акцентира върху възпитаването на качества и усъвършенстването на умения, които подпомагат израстването на отделния човек, съдействат за неговото себеутвърждаване и реализация и го определят като успешен.

Програмата е съобразена с различните възрастови групи – деца, ученици, студенти и работещи – и включва теми, свързани с развиване на творческото и иновативно мислене, междуличностното общуване и социални умения и т.н.

Входът е свободен, но броят на участниците в различните групи е ограничен. За да заявите участие, моля да се свържете на е-mail – violeta.tsonkova@aiglincoln.com или на тел. 0882-884-642.

Сподели в: