Ив Мендес със специален поздрав към българските фенове

Kafene.bg | 15.02.17

Ив Мендес със специален поздрав към българските фенове
Магнетична, секси и различна, Ive Mendes, която очакваме за уникален концерт на 30 март в Зала 1 на НДК, отправя специално обръщение към своите фенове в България.

Вижте видеото със самия поздрав, който "Бразилската Sade" изпрати с много любов само за българските си почитатели.

Екзотичната бразилка Ive Mendes, заедно с бенд от десет човека, идва за първи път в София, по покана на 5 PT & Jazz FM, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новия си албум "Bossa Romantica".

За третия си диск "Bossa Romantica", който излезе в края на 2016г., Ive Mendes казва: "Този албум е посветен на всички мои приятели, фенове и за тези, които все още вярват в любовта, страстта и романтиката".

Бразилската Sade Ive Mendes споделя, че се чувства свързани с хората чрез музиката си, защото музиката ѝ е интерпретация на нейния живота. "Ако хората се идентифициерат с музиката, която създавам, значи те също се чувстват свързани с мен", допълва Ive Mendes.

Ive Mendes казва, че на първо място твори за себе си, а след това за нейните приятели, Бог, нейната страна и феновете ѝ, защото всички те я вдъхновяват. "Много съм щастлива, разбира се, че музиката ми е оценена на толкова много места извън родната ми Бразилия".

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през ФЕВРУАРИ са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн тук
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Думата "не мога" не съществува. Има "не искам", "не умея" и "страхувам се".

    Неизвестен

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker