Ивайло Захариев става лектор на варненските Дни на щастието

Актьорът Ивайло Захариев ще бъде лектор на "Дни на щастието" във Варна тази събота, 17 август, от 15 часа, в Арт салона на Радио Варна. Актьорът, който стана популярен с ролята си в телевизионния сериал "Под прикритие", ще бъде един от гостите на втората половина на семинара „Щастието на децата и младежите“, част от "Дни на щастието" Варна.

Младият актьор ще говори за щастието и славата в лекцията си „Да станеш известен и да останеш щастлив“. Зрителите ще разберат как той съчетава съчетава щастливо работата си като доброволец с наркозависими с актьорската кариера и с грижите за семейството.

Освен Ивайло Захариев в първото издание на Дни на щастието във Варна ще се включи и Ива Бонева,
изпълнителен директор на Центъра за приобщаващо образование, която има богат опит в социалната политика, социалното развитие и социалния маркетинг, с лекция „Щастието в нас“.

Върху отношенията баща – син ще се спре Борислав Аврамов, който от 14 години отговоря за работата с деца и младежи към Духовно-просветен Център „Св. Архангел Михаил“ и работи с групи ученици в областта на българските традиции и християнските ценности.

Филологът и магистър по приложна психология Емилия Бойчева ще сподели как добре успява да се справи със заекването на детето си.

Последната неделя на фестивала на 18 август ще се излъчи втора прожекция на документалния филм Happy. Планиран е един час с избрани видеа на тема "щастие" от глобалната платформа TED – TEDx Happy Hour и дискусия с публиката.

Всички събития са с вход свободен и отворени за всеки.

Първият по рода си проект в Източна Европа, който съчетава серия от лекции, семинари, филмови прожекции, изложби, интерактивни акции в публично пространство и работилници, посветени на темата за щастието се организира от фондация Credo Bonum съвместно с фондация „Човек на фокус”.

Сподели в: