Зрелищната мегапродукция "Забвение" с участието на Том Круз, Морган Фрийман и Олга Куриленко

Жанр: Екшън-приключенски
Участват: Том Круз, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Андреа Райзбъро, Николай Костер Валдау и Мелиса Лио
Режисьор: Джоузеф Козински
Сценаристи: Уилям Монахан, Карл Гайдусек, Майкъл Арнд
По сюжет на: Джоузеф Косински
Продуценти: Питър Чернин, Дилън Кларк, Бари Ливайн, Дънкан Хендерсън, Джоузеф Косински
Изпълнителни продуценти: Дейв Морисън, Джеси Бъргър

Том Круз изпълнява главната роля в “ЗАБВЕНИЕ“, оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора на “TRON: Заветът“ и от продуцента на “Възходът на планетата на маймуните“.
В зрелищното и фантастично бъдеще Земята е еволюирала до неузнаваемост. Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития.
Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.
Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб. Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.
“ЗАБВЕНИЕ“ е заснет на невероятната дигитална 4К резолюция на различни места в САЩ и Исландия.

Премиерата на ЗАБВЕНИЕ в кината и IMAX у нас е на 12 април.

Сподели в: