ЗОВВ – МОДЕН АРТ СПЕКТАКЪЛ

Ние от Empty Your Wardrobe имаме за главна цел да насърчим споделянето на ненужни дрехи и аксесоари, вместо тяхното изхвърляне. Мотото ни гласи: “Нека ненужното за един да бъде новото бижу за друг”. Стремим се да изградим една нова представа за дрехите, тяхната употреба и бързата мода. Мисията ни е да възпитаме у хората това чувство на оценка и отдаване на специално значение към всяка една вещ.

Организираме редица събития за размяна на дрехи под името “Въртидрешка”, имащи за цел да покажат как могат да се съхранят природните ресурси. Също така провеждаме уъркшоп по модна транформация, където хората могат свободно да разменят мода, любов и щастие, да преправят любимите си модни артикули, за да съхранят и удължат техния живот.

За да затвърдим тази визия, в колаборация с дизайнера Мелинда Хубин създадохме модната колекция ЗОВВ – единични дизайнерски модели, трансформирани от дрехите, които не намериха своя собственик на събитията “Въртидрешка”. Четири елемента оформят линията на ЗОВВ – Земя, Огън, Вода и Въздух. Аксесоари, сътворени от отпадъчни материали, с участието на големи български дизайнери, засилват посланието на колекцията: “Към устойчива среда!”.

ЗОВВ призовава за по-отговорно отношение към четирите стихии, които са отговорни за баланса в Природата. Създаването ѝ е мотивирано от свръхконсумацията и глобалното затопляне, влияещи върху нашата екосистема и популация.

Вярвайки, че красивото трябва да бъде видяно и оценено от правилните хора, Ви каним да се насладите на един артистичен моден спектакъл, представен чрез contemporary танц, под името ЗОВВ.

дата: 07.09.2017г.
час: 20.00
място: Фабрика 126

Повече информация за събитието тук: колекция ЗОВВ
Адрес на Фабрика 126: бул. “Мария Луиза“ 126

Сподели в: