"Златна възможност" от следващата седмица и в София

Премиерата на американския филм "Златна възможност" ще бъде на 2 май 2008 г. в София.

Бен Финеган  “Фин” (Матю Макконъхи) е чаровен,  съвременен търсач на съкровища, който е обсебен от намирането на легендарно съкровище от ХVIII век,  а именно – безценното съкровище на кралица Даури (40 ковчежета изгубени в морето през 1715 година). В своето търсене Фин загърбва всичко,  включително и брака си с Тес (Кейт Хъдсън).  
Едва когато Тес се връща към живота,  работейки на борда на огромна яхта – собственост на милионера Найджъл Хъникат   (Доналд Съдърланд),  Фин открива важна следа за местонахождението на ськровището.   За ужас на Тес  Фин се настанява на борда на яхтата на Найджьл и използвайки дяволския си чар,  убеждава магната и прелестната му дьщеря Джема ( Алексис Дзена) да се присъединят в преследването на испанските богатства.  Дори Тес не успява да устои на изкушението от откриването на ськровището, което ги е отдалечило един от друг за толкова дьлго време.
 
Но те не са единствените,  които преследват тази награда.    Някогашният наставник на Фин – Мо Фич (Рей Уинстьн) и безскрупулният местен гангстер,  наричан Големият Заек (Кевин Харт) са решени да преследват Фин до находката.  

Режисьор на "Златна възможност" е Анди Тенант, сценаристи – Джон Клафлин, Даниъл Зелман и Анди Тенант, оператор – Дон Бърджес. Музиката на филма е на Джордж Фентън, монтажът – на Трой Такаки, а костюмите са дело на Нгила Диксън. Продуценти на филма са Доналд ДеЛайн, Бърни Голдман и Джон Клейн,а изпълнителни продуценти – Уинк Мордон и Джеймс Дайър.
Времетраене 113 минути.

Сподели в: