Зимата ще бъде гореща като Сахара

Момичетата от Сахара вече са готови с първия си сингъл. Триото ще атакува родните музикални класации със “Strictly for us”. Песента е от каталога на Universal music, а аранжиментът е на Мага. Съвсем скоро ще бъде заснето видео към песента. Момичетата преминаха през дълъг етап на подготовка с известни музикални педагози, ходиха на  уроци по солфеж и вокално пеене.

Оказва се, че момичетата съвсем не са случайни и имат доста сериозен музикален опит зад гърба си. Ивелина е първокурсничка в НБУ, класирала се на първо място  в специалност поп и джаз пеене. Носителка е на първа награда в много международни музикални конкурси, сред които „Сарандев” в гр. Добрич, „Златната рибка” – Варна, „Звездички” – Златни пясъци.  Нина е победител в класацията „Хит минус едно” за месец април 2006г. и завоюва третото място в годишната класация на същата година. Чаровната и талантлива Нина става любимка на Лили Иванова, спечелвайки  Гран При на конкурса, организиран от примата на българската поп музика в родния й град Кубрат – „Медени звънчета”. Боряна още с първото си излизане  на сцената, когато е едва на 11 години печели второто място. Същата година е лауреат на конкурса „Младежта на планетата” в Москва, следват няколко първи награди от няколко международни конкурси и фестивали в Италия, Сърбия, Украйна. Само в една година е носителка на четири първи награди.

Ивелина, Нина и Боряна се оказаха страхотен екип, бързо се сработиха и с малкото помощ от страна на музикалните педагози, с които работят, ще се превърнат в новите звезди на България. Въпреки годините си те се държат много професионално. Това че са участвали на много конкурси и са пели на сцената пред хилядна публика до голяма степен  ще им бъде в полза за успешна кариера.

Продуцентите им от Жокер Медиа съобщават, че триото има изграден клубен репертоар от авторски песни и известни кавъри и вече може да се похвали с няколко участия на частни партита на известни чужди бизнесмени.

* * *

Новото българско трио – "Сахара"

Сподели в: