"Здрач 2: Новолуние" с премиера през декември

Най-очакваният може би филм за последните няколко месеца е тийнейджърската фентъзи драма "Здрач 2: Новолуние", продължение на първата част. След огромния успех на филма от 2008г., сега идва ред на премиерата на втората част, която ще е на 4 декември.

Вампирската книжна поредица на Стефани Майер се превърна освен в бестселър и в кинохит, като засега се очакват филмите да набъбнат до 4 през следващите две години.

"Здрач 2: Новолуние" е режисиран от Крис Вайц и отново е с участието на любимите на зрителите  "Едуард" (Робърт Патинсън) и "Бела" (Кристен Стюарт).

Премиера: 04 декември 2009

Сюжетът

Във втората част от феноменално успешната поредица ЗДРАЧ на Стефани Майер, любовта между смъртна и вампир се издига на ново равнище, като БЕЛА СУОН (Кристен Стюарт) навлиза по-надълбоко в мистериите на свръхестествения свят, от който тя копнее да стане част – само за да се окаже в още по-голяма опасност откогато и да било по-рано.

След злополучния 18-ти рожден ден на Бела, ЕДУАРД КЪЛЪН (Робърт Патинсън) и неговото семейство напускат град Форкс, щат Вашингтон, в усилие да я защити от опасностите, присъщи на техния свят. Докато Бела с разбито сърце като насън кара последната си година в гимназията, безучастна и сама, тя открива, че образът на Едуард идва при нея винаги, когато се излага на опасност. Желанието й да бъде с него на всяка цена я кара да поема все по-големи рискове.

С помощта на приятеля от детството си ДЖЕЙКЪБ БЛЕК (Тейлър Лотнър), Бела възстановява стар мотор, който кара по време на приключенията си. Замръзналото сърце на Бела постепенно започва да се стопля от разцъфващата й връзка с Джейкъб, член на загадъчното племе Куилеут, което също има своя свръхестествена тайна.

Когато случайна среща изправя Бела срещу предишен смъртен враг, единствено намесата на глутница свръхестествено големи вълци я спасява от зловеща съдба, и срещата е плашещо доказателство, че Бела все още е в голяма опасност. В надпревара с времето Бела научава тайната на куилеутите и истинската причина на Едуард да я напусне. Тя се изправя също така пред перспективата за смъртоносно ново събиране със своя любим, което е далеч от това, на което се е надявала.

Сподели в: