"Здрач" – книгата, изместила Хари Потър от класациите

"Егмонт България" представя ЗДРАЧ – първата книга от поредицата феномен, изместила "Хари Потър" от челните места на класациите. Четирите книги, представящи изпепеляващата любов на едно смъртно момиче и един вампир, се задържаха 71 поредни седмици на първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продаваните книги. Поредицата на Стефани Майър оглавява класациите и във всяка една от страните, в които е издадена.

За книгата:
ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра на живот и смърт.

Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство. Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.

Първата книга – ЗДРАЧ, е преведена на над 35 езика и до този момент е продадена в над 50 милиона екземпляра по света. Но това не е всичко. Филмът по първата книга, излязъл по световните екрани на 21 ноември 2008 година, разби бокс офис класациите като само в премиерния си уикенд направи 71 милиона долара приход. А саундтракът към филма – още преди да бъде издаден, стана един от петте най-продавани албума в Amazon.com за всички времена.

Премиера: 12 януари 2009 г.
Корична цена: 15 лв.

Сподели в: